EMBOTITS
RECEPTES PER TRIAR, PREPARAR I FER LLUIR UN BON EMBOTIT
Autor: SANGLAS, DAVID
Sección: GASTRONOMÍA - Ingredientes-Cocina temática
EMBOTITS

22,90€ IVA INCLUIDO
- Editorial:
- ROSA DELS VENTS
- Publicación:
- 01/05/2025
- Colección:
- Els fogons
- Ver ficha completa
Sinopsis
Tots els secrets per preparar, triar i fer lluir un bon embotit. Aquest receptari és un viatge per la història dels embotits de la nostra terra, els oblidats i els de sempre, i un recorregut que ens farà descobrir la infinitat d'usos que podem donar-los a la cuina, més enllà de gaudir-los amb una bona llesca de pa amb tomàquet. …
Tots els secrets per preparar, triar i fer lluir un bon embotit.
Aquest receptari és un viatge per la història dels embotits de la nostra terra, els oblidats i els de sempre, i un recorregut que ens farà descobrir la infinitat d'usos que podem donar-los a la cuina, més enllà de gaudir-los amb una bona llesca de pa amb tomàquet.
A través de receptes pràctiques, aprendrem com preparar a casa i des de zero els nostres embotits preferits, com conservar-los millor i com integrar-los a plats on llueixin de manera original: des d'uns bunyols de botifarra negra i eriçó de mar, una carbonara amb llonganissa de Vic, o els ""Musclos amb pèsols i crema de pernil ibèric"" de l'aclamat restaurant Disfrutar.
Más información del libro
EMBOTITS
- Editorial:
- ROSA DELS VENTS
- Fecha Publicación:
- 01/05/2025
- Formato:
- Normal tapa dura (libros)
- ISBN:
978-84-10256-50-7
- EAN:
9788410256507
- Nº páginas:
- 224
- Colección:
- Els fogons
- Lengua:
- ESPAÑOL
- Alto:
- 0 mm
- Ancho:
- 0 mm
- Sección:
- GASTRONOMÍA
- Sub-Sección:
- Ingredientes-Cocina temática
SANGLAS, DAVID
David Sanglas és cuiner i divulgador gastronòmic, a més de professor de l'Escola d'Hostaleria de Ripoll. Col·labora activament amb el gremi de carnissers d'Osona i com a jurat del Concurs Nacional de botifarra d'ou.
Otros libros en GASTRONOMÍA
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
545 RECETAS PARA TRIUNFAR
Arguiñano, Karlos25,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
PACK 545 RECETAS PARA TRIUNFAR
KARLOS ARGUIÑANO25,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINA DE AQUI PARA GENTE DE HOY
LOPEZ ITURRIAGA (EL COMIDISTA), MIKEL27,00€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
Mis mejores recetas en freidora de aire
Monreal, Paula19,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
MIS MEJORES RECETAS EN FREIDORA DE AIRE
PAULA MONREAL19,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
ENCICLOPEDIA DE LOS SABORES
SEGNIT, NIKI28,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
NEVERA MEDIO LLENA, LA
Roca, Jordi21,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
SIN DIENTES Y A BOCADOS
LLORCA, JUAN19,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
YA TENGO MI AIRFRYER, ¿AHORA QUÉ?
BANZO, SABINA21,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
MARTINTXO TE ENSEÑA A COCINAR
DE JORGE, DAVID23,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
GIRO GASTRONOMICO, EL
PEREZ ESCOHOTADO, JAVIER20,00€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
A mesa puesta
GÁLVEZ ENSEÑAT, GOUTDHESTIA, MARÍA23,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
MASA MADRE PASO A PASO
YARZA, IBAN23,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
Pintxos y Tapas
Royo, Koldo21,95€ IVA INCLUIDO