EMBOTITS

RECEPTES PER TRIAR, PREPARAR I FER LLUIR UN BON EMBOTIT

Autor: SANGLAS, DAVID

Sección: GASTRONOMÍA - Ingredientes-Cocina temática

EMBOTITS

EMBOTITS

22,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
ROSA DELS VENTS
Publicación:
01/05/2025
Colección:
Els fogons
Ver ficha completa

ÚLTIMOS EJEMPLARES

Recogida en librería GRATIS

Añadir a la cesta

Sinopsis

Tots els secrets per preparar, triar i fer lluir un bon embotit. Aquest receptari és un viatge per la història dels embotits de la nostra terra, els oblidats i els de sempre, i un recorregut que ens farà descobrir la infinitat d'usos que podem donar-los a la cuina, més enllà de gaudir-los amb una bona llesca de pa amb tomàquet. …

Tots els secrets per preparar, triar i fer lluir un bon embotit.

Aquest receptari és un viatge per la història dels embotits de la nostra terra, els oblidats i els de sempre, i un recorregut que ens farà descobrir la infinitat d'usos que podem donar-los a la cuina, més enllà de gaudir-los amb una bona llesca de pa amb tomàquet.

A través de receptes pràctiques, aprendrem com preparar a casa i des de zero els nostres embotits preferits, com conservar-los millor i com integrar-los a plats on llueixin de manera original: des d'uns bunyols de botifarra negra i eriçó de mar, una carbonara amb llonganissa de Vic, o els ""Musclos amb pèsols i crema de pernil ibèric"" de l'aclamat restaurant Disfrutar.

Leer más

Más información del libro

EMBOTITS

Editorial:
ROSA DELS VENTS
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-10256-50-7
EAN:
9788410256507
Nº páginas:
224
Colección:
Els fogons
Lengua:
ESPAÑOL
Alto:
0 mm
Ancho:
0 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Ingredientes-Cocina temática

David Sanglas és cuiner i divulgador gastronòmic, a més de professor de l'Escola d'Hostaleria de Ripoll. Col·labora activament amb el gremi de carnissers d'Osona i com a jurat del Concurs Nacional de botifarra d'ou.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar